Home » Het verhaal van Antoinette

Het verhaal van Antoinette

Ik ben Antoinette, 53 jaar, en ik heb, ik denk al heel mijn leven, last van histamine-intolerantie. Daarnaast ook al van kinds af aan hooikoorts, dus histamine is wel een dingetje. Ik heb als kind erg veel antibiotica geslikt, wat waarschijnlijk de ontwikkeling van mijn immuunsysteem behoorlijk verstoord heeft, dit zal dus een rol spelen in het geheel.Mede door de overgang, denk ik, zijn mijn k
Log in om de rest van dit artikel te lezen. Nog geen abonnee? We zijn verhuisd. Op mestcelactivatiesyndroom.nl vind je alle content van deze website, plus meer, beter en meer overzichtelijk gecategoriseerd. Hier kun je abonnee worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.