Consult

Consult

Online hulp voor Histamine-Intolerantie en MCAS
(en dus indirect voor stress, darmklachten, ontgiftingsproblemen en hormonale onbalans)
via  Zoom, telefoon en email

Gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten

MCAS en histamine intolerantie vraagt om een speciale gevoelige en voorzichtige maar grondige behandeling.  Boek een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten om te zien of we een goede match zijn en je met mij aan je gezondheid wil werken. 

Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken

LET OP: alhoewel ik wel enige suggesties voor maaltijden aanbied en je wijs op boeken en websites met recepten, bied ik geen maaltijdplannen aan omdat deze op maat gemaakt moeten worden, naar jouw individuele voorkeuren en budget en dit is erg tijdrovend. 

Voor inspiratie kun je het boek Histamine Arm Koken aanschaffen, hierin staan veel recepten en informatie over hoe je lekker en verantwoord histamine arm kookt.

Intakeconsult

Het intakeconsult bestaat uit een analyse door Lisa van het uitgebreide anamneseformulier en eventuele aanvullende formulieren, dit consult duurt 60 minuten en verloopt via Zoom of telefoon. Tijdens dit gesprek kijken we welke onderzoeken er nodig zijn om een goed beeld te vormen van je huidige gezondheid. Een darmonderzoek via ontlasting is de basis en is verplicht, overige onderzoeken doen we in overleg. Als de uitslag binnen is plannen we het adviesconsult. Meestal is dit 3 à 4 weken na het intakeconsult (afhankelijk van de duur van de onderzoeken).
Het intake consult bedraagt €120,-
Het darmonderzoek bedraagt €186,34 (Biovis basisdarmonderzoek, zonuline en histamine)

Adviesconsult

Het adviesconsult duurt ongeveer een uur. Je ontvangt in dit consult een uitgeschreven verslag van het darmonderzoek en eventuele andere onderzoeken en een uitgeschreven voedingsplan.
Het adviesconsult bedraagt €120,-

Deze consulten worden door Lisa ingeboekt. 

Vervolg consulten

Een vervolgconsult wordt sterk aanbevolen om je voortgang te monitoren. Deze consulten zijn meestal iedere 4-6 weken, maar er is kan soms ook 8 weken of 2 weken tussen zitten, afhankelijk van hoeveel ondersteuning er nodig is.

Je kunt  via de onderstaande knoppen een vervolgconsult van 15, 30 of 90 minuten boeken. De consulten vinden plaats via ZOOM of telefoon. 

Vervolg consulten zijn alleen voor clienten die al in behandeling zijn. Alle nieuwe clienten hebben eerst het intake- en adviesconsult.

Je kunt deze vervolg consulten tot twee maanden vooruit zelf inboeken.

Kosten: 

15 minuten €30,00
30 minuten €50,00
60 minuten €90,00

Email

Welke emails worden gratis beantwoordt?
  • Tussen de consulten in zijn alleen dringende en korte email correspondentie toegestaan zoals het bestellen van laboratoriumtesten of vragen over de laboratoriumtest zelf die niet al eerder zijn beantwoordt en het mij informeren als een testpakket niet is aangekomen.
  • Als geadviseerde supplementen, die je zelf moet bestellen, niet op voorraad zijn of als er iets niet duidelijk is in het voedingsplan wat ik je heb gestuurd. Tot een week na het consult.
  • Of als er onoverkomelijk omstandigheden zijn ontstaan waardoor je dringend veranderingen in je voedingsplan nodig hebt. 
  • Iedere andere informatie die ik van je gevraagd heb. Soms vraag ik om bepaalde updates voor je volgende consult.
 
Alle emails met vragen over je voedingsadvies, aanpassingen en andere adviezen worden in rekening gebracht.
Korte mails met 1 vraag: €7,50
Mails tot 3 vragen €18,00
Mails met meer vragen: dubbel tarief of boek een consult.

Sociaal tarief

Heb je een uitkering of een inkomen op uitkeringsniveau, dan zijn er aangepaste prijzen, vraag hiernaar bij het kennismakingsgesprek. Om hiervoor in aanmerking te komen moet er ieder jaar een bewijs van inkomen aangeleverd worden. Richtlijn is maandinkomen van maximaal €1200,- per maand voor singles of €1627,- voor samenwonenden. (Voor samenwonenden geldt dan ook bewijs van samenwonen op één adres).

Ik ben niet gekoppeld aan welke instelling dan ook, het is een eigen initiatief omdat ik vind dat geld je gezondheid niet in de weg zou mogen staan. Ik werk niet met verzekeringen omdat ik geloof in onafhankelijkheid en vrijheid. 

Wachttijd

De wachttijd voor mijn praktijk is gemiddeld 2 maanden. Het is voor mij moeilijk je te garanderen dat ik bij urgente gevallen binnen 2 maanden een consult met je kan plannen.  Om de continuiteit te garanderen boek ik geen nieuwe cliënten als ik 2 maanden volgeboekt ben. Als je meer ondersteuning nodig hebt adviseer ik je meerdere afspraken in één keer te boeken. 
Ik kan bij je op de wachtlijst plaatsen, zodra er plaats is, neem ik contact met je op.

Consulttijden

Gratis kennismakingsgesprekken kunnen in de ochtenden tussen 10:00 en 12:00 uur worden geboekt. Consulten kunnen alleen geboekt worden op maandag tussen 13:00 en 17:00 uur.

Facturering 

Betaling vindt plaats via bankoverschrijving, je ontvangt per mail een factuur.
De kosten worden niet vergoedt door de ziektekostenverzekering.

Uitleg van het kostenplaatje

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de tijd, buiten de consulten om, die ik in onderzoek steek om jouw gezondheid op een veilige manier te ondersteunen, gebaseerd op jouw individuele omstandigheden. Ik interpreteer laboratorium uitslagen & schrijf deze uit en investeer tijd en geld op het ontwikkelen van mijn professionele ontwikkeling op een werkgebied dat zich snel ontwikkelt.
 
Ik, Lisa Goudzwaard, bied geen medisch advies aan en mijn werk is geen vervanging voor medische zorg. Ik geef alleen voeding en leefstijl advies. 
Ga voor gezondheidsklachten altijd eerst naar je huisarts.
 
Voor je eigen veiligheid zul je akkoord moeten gaan met Lisa’s Algemene Voorwaarden.
 
Histamine-Intolerantie.nl is onderdeel van Voedingsadvies Rotterdam.nl

Over Lisa

Ik ben orthomoleculair voedingsdeskundige en begeleidt clienten met histamine intolerantie, darmklachten, vermoeidheid en vrouwengezondheid. Histamine-Intolerantie.nl is een spinoff van mijn voedingsadviespraktijk APTA, Voedingsadvies Rotterdam. Lees mijn persoonlijke verhaal  Lisa Goudzwaard Voor informatie over consulten en begeleiding: Apta Voedingsadvies