Consult

Consult

Tijdelijke patiëntenstop tot 1 juli 2021

Momenteel bedraagt de wachttijd langer dan 3 maanden. Zodoende is er tot 1 juli een patiëntenstop. Ik kan u ook niet op de wachtlijst plaatsen. Het beste is om na 1 juli contact op te nemen om te zien of de wachtlijst al korter is geworden.

Orthomoleculair voedingsadvies voor Histamine-Intolerantie en MCAS via Skype, Whatsapp video of telefoon.

LET OP: alhoewel ik wel enige suggesties voor maaltijden aanbied en je wijs op boeken en websites met recepten, bied ik geen maaltijdplannen aan omdat deze op maat gemaakt moeten worden, naar jouw individuele voorkeuren en budget en dit is erg tijdrovend. Voor meer algemene histamine arme en herstellende weekmenu’s kun je je inschrijven op het Histamine Darmherstel Plan, dit plan wordt wordt twee keer per jaar gestart en duurt drie maanden.

 

Intakeconsult

Het intakeconsult bestaat uit een analyse door Lisa van het anamneseformulier die je hier kunt downloaden, dit consult duurt 60 minuten en verloopt via Skype, Whatsapp video of telefoon. Tijdens dit gesprek kijken we welke onderzoeken er nodig zijn om een goed beeld te vormen van je huidige gezondheid. Een darmonderzoek via ontlasting is de basis en is verplicht, overige onderzoeken doen we in overleg. Als de uitslag binnen is plannen we het adviesconsult. Meestal is dit 2 weken na het intakeconsult (afhankelijk van de duur van de onderzoeken).
Het intake consult bedraagt €100,-

Download anamneseformulier

 

Adviesconsult

Het adviesconsult duurt ongeveer een uur soms iets korter, soms langer. Dit verschilt per persoon. Je ontvangt in dit consult een uitgeschreven verslag van het darmonderzoek en een uitgeschreven voedingsplan.
Het adviesconsult bedraagt €100,-

Tussentijds contact

Als je onderzoeksuitslagen verwacht, veel vragen hebt of je wilt brainstormen over ideeën voor maaltijden kun je een Follow-up consult aanvragen van 30 minuten. €30,00 via Skype of Whatsapp

Een follow-up consult wordt sterk aanbevolen om je voortgang te monitoren. Deze consulten zijn meestal iedere 4-6 weken, maar er is kan soms ook 8 weken of 2 weken tussen zitten, afhankelijk van hoeveel ondersteuning er nodig is.

 

Email

  • Tussen de consulten in zijn alleen dringende en korte email correspondentie toegestaan zoals het bestellen van laboratoriumtesten of vragen over de laboratoriumtest zelf die niet al eerder zijn beantwoordt en het mij informeren als een testpakket niet is aangekomen.
  • Als geadviseerde supplementen, die je zelf moet bestellen, niet op voorraad zijn of als er iets niet duidelijk is in het voedingsplan wat ik je heb gestuurd. (De meeste supplementen bestel ik voor je, maar er zijn meestal ook supplementen die je ook nog zelf moet bestellen)
  • Of als er onoverkomelijk omstandigheden zijn ontstaan waardoor je dringend veranderingen in je voedingsplan nodig hebt.
  • Iedere andere informatie die ik van je gevraagd heb. Soms vraag ik om bepaalde updates voor je volgende consult.

Telefonisch consult

Tussendoor kan een telefonisch consult van 30 minuten erg nuttig zijn en dit wordt ook aangeraden.  €30,-

Coaching pakket

Bespaar geld en bestel een pakket. Je betaald dan niet €350,-, maar €300,-
intake consult, adviesconsult, 2 follow-up consulten en 3 telefoongesprekken.

Coaching Follow-up pakket

3 follow-up consulten en 3 telefoongesprekken €150,-
Alle pakketten zijn 9 maanden geldig.

Wachttijd

De wachttijd voor mijn praktijk is doorgaans kort, ongeveer 2 weken. Het is voor mij moeilijk je te garanderen dat ik bij urgente gevallen binnen 2 weken een consult met je kan plannen.  Om de continuiteit te garanderen boek ik geen nieuwe cliënten als ik 2 weken volgeboekt ben. Als je meer ondersteuning nodig hebt adviseer ik je meerdere afspraken in één keer te boeken. 

Consulttijden

Consulten kunnen alleen geboekt worden op maandag tussen 11:00 en 17:00 uur.
Bij uitzondering is het mogelijk om na 17:00 uur een consult te boeken, maar de kosten zijn 1,5 keer de normale prijs.
Voor gratis telefonische kennismakingsgesprekken van 15 minuten kun je in de ochtenden bellen tussen 10:00 en 12:00 uur.
Betaling vindt plaats via bankoverschrijving, je ontvangt per mail een factuur.
De kosten worden niet vergoedt door de ziektekostenverzekering.

Uitleg van het kostenplaatje

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de tijd, buiten de consulten om, die ik in onderzoek steek om jouw gezondheid op een veilige manier te ondersteunen, gebaseerd op jouw individuele omstandigheden. Ik interpreteer laboratorium uitslagen & schrijf deze uit en investeer tijd en geld op het ontwikkelen van mijn professionele ontwikkeling op een werkgebied dat zich snel ontwikkelt.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je weten of je samen met mij aan je gezondheid kan werken, dan kun je mij in de ochtend tussen 10:00-12:00 uur bellen voor een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten.
06 13 42 66 44
Ik, Lisa Goudzwaard, bied geen medisch advies aan en mijn werk is geen vervanging voor medische zorg. Ik geef alleen voedingsadvies. Ga voor gezondheidsklachten altijd eerst naar je huisarts.
Voor je eigen veiligheid zul je akkoord moeten gaan met Lisa’s Algemene Voorwaarden.
Histamine-Intolerantie.nl is onderdeel van Voedingsadvies Rotterdam.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je ontvangt hooguit twee keer maand handige artikelen in je mailbox.

Over Lisa

Ik ben orthomoleculair voedingsdeskundige en begeleidt clienten met histamine intolerantie, darmklachten, vermoeidheid en vrouwengezondheid. Histamine-Intolerantie.nl is een spinoff van mijn voedingsadviespraktijk APTA, Voedingsadvies Rotterdam. Lees mijn persoonlijke verhaal  Lisa Goudzwaard Voor informatie over consulten en begeleiding: Apta Voedingsadvies