Home » Downloads

downloads

Gratis downloads voor abonnees

DE PULL-DOWN OEFENING VAN DR. L.WILSON

De Pull-Down oefening

E-boekje is een vertaling van de Pull-Down oefening op de website van Dr.L.Wilson. Deze aardings oefening helpt je te herstellen.
44 pagina’s

 

MESTCEL ACTIVERINGS STOORNISSEN

Download Recente vorderingen in ons begrip van mestcel activering – of zouden het mestcel mediator stoornissen moeten zijn

Dit PDF bestand  is een vertaald onderzoek uit 2019 over mestcelactiverings stoornissen. Je kunt dit downloaden en mailen of printen voor jezelf of voor je behandelend arts als zij niet bekend zijn met MCAS en histamine problematiek.

39 pagina’s

 
PATHOGENE MICRO ORGANISMEN
Download The Bad Bug Book 

The Bad Bug Book is een handboek van 292 pagina’s over pathogene micro organismen en natuurlijke toxinen in voeding en de effecten daarvan op de gezondheid van de mens. Engelstalig.

Ieder hoofdstuk in dit boek gaat over een pathogeen, een bacterie, virus of parasiet of een natuurlijke gifstof dat voeding kan besmetten en ziekte kan veroorzaken. Het boek gemaakt door de Food and Drug Administration (FDA)  en bevat wetenschappelijke en technische informatie over de belangrijkste pathogenen die deze ziekten veroorzaken.

In ieder hoofdstuk voorziet in technische informatie in normale dagelijkse taal. In dit kader wordt beschreven wat je ziek maakt en belangrijker, hoe het te voorkomen. De meeste ziekten die door voeding ontstaan, hoewel ze niet fijn zijn, gaan vanzelf weg en hebben geen blijvende effecten. Maar je zal lezen dat sommige pathogenen ernstiger zijn en effect hebben op de lange termijn, of de dood veroorzaken. Om deze pathogenen in perspectief te zetten, denk aan hoeveel soorten voeding en hoe vaak je elke dag eet, het hele jaar door, zonder ziek te worden van voeding.  De FDA en andere voedselorganisaties werken samen om de voedsel industrie veilig te maken en houden. Als je de informatie leest zie je dat verschillende pathogenen op verschillende manieren gevaarlijk kunnen zijn en dat de veiligheidsmaatregel voor de een niet veilig is voor de andere pathogeen. Dus wat moet je doen? Het antwoord is wat eenvoudige stappen nemen die het risico van besmetting met de meest pathogenen voorkomt.