Behandelaars

APTA Voedingsadvies

Je kunt bij mij terecht voor voeding en leefstijl advies voor MCAS en HIT in combinatie met darm en hormoonproblemen. Vanwege het overreactieve immuunsysteem vraagt dit om een speciale aanpak. Met als leidraad: Easy does it: Neem de tijd, ga niet te snel en kalmeer je zenuwstelsel.  Hoe je dit doet en in welke mate dit nodig is, is per persoon verschillend. Daarom is naast een deel algemene behandeling,  persoonlijk advies voor voeding, leefstijl en een stukje mentale coaching  essentieel. Ik werk online vanwege mijn reizende bestaan. Hierdoor kan ik geen behandelingen aanbieden met lichaamswerk.  

Op deze pagina vind je de behandelaars die ik je van harte aanbeveel als aanvulling op een voeding en leefstijl advies, want uiteindelijk draait om de drie pijler: mentale rust, goede voeding en beweging. De behandelaars weten hoe ze om moeten gaan met het hele gevoelige lichaam van mensen met MCAS en histamine-intolerantie.nl

Wil je een consulten voor voeding- en leefstijl advies? Neem dan contact met me op.

In Natuurlijk Evenwicht

Ik ben Ingrid Breen en ik heb mijn eigen praktijk ‘In Natuurlijk Evenwicht’ te Rockanje, waar ik Shiatsu behandelingen en Bodyscans geef. Met Shiatsu kan ik je helpen om de spanning je je lichaam te verminderen door meer evenwicht in je lichaam terug te brengen. Shiatsu  is een zachte Japanse drukpuntmassage die als doel heeft de energiestromen (Ki) in het lichaam in evenwicht te brengen. 

In 2021 heb ik mijn praktijk uitgebreid met een Vitalfeld Bodyscan. Dit unieke apparaat meet je lichaam door op 13 lichaamssystemen en op ruim 600 lichaamsfuncties en toont de aspecten  die uit balans zijn of die aandacht vragen. 

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen of ben je toe aan een ontspannen moment voor jezelf? Neem dan gerust contact met me op! 

Voor meer informatie kun je op mijn website kijken innatuurlijkevenwicht.nl

Heartlight Healing

Ik ben Annecha Haans, ik ben healer, coach en healingdocent.

Traumatische ervaringen kunnen het energiesysteem verzwakken. Daardoor kunnnen lichamelijke en mentale klachten ontstaan. Vanwege mijn eigen traumatische ervaringen ben ik op zoek gegaan naar de meest effectieve manier van healing. 

Ik kwam uit bij White Time Healing en de Board of Knowledge. De behandeling verwijdert blokkades op lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau. Je energiesysteem wordt gereinigd, gebalanceerd en opgeladen. Na de behandeling ervaar je meer fysieke vitaliteit. Emotionele lading lost op, waardoor je meer innerlijke rust ervaart . Ik leer je hoe je de energiebalans kunt houden en je je kunt beschermen tegen verstorende invloeden van buitenaf.

De healingsessie zijn online of in de praktijk in Tilburg en op Texel. 
Je kunt contact met mij opnemen via heartlighthealing.nl

Jouw vermelding hier?

 Wil je ook jouw diensten aanbieden voor mensen met MCAS/histamine intolerantie? Dat kan, klik dan hier voor meer informatie.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare