Sinds ongeveer januari 2021 zie ik in mijn praktijk een toename van de klebsiella bacterieinfecties in de dikke darm. Nu schijnt het zo te zijn dat deze bacteriën door warmtetoenemen en dat in de zomermaanden er 1,5 keer meer Klebsiella infecties in de bloedbaanzijn, maar ik meet deze bacterie in de dikke darm via een ontlastingsonderzoek.Heb je histamine klachten dan zou de Klebsiella pneumoniae
Abonneer_je or log in om de rest van dit artikel te lezen

Over Lisa

Ik ben orthomoleculair voedingsdeskundige en begeleidt clienten met histamine intolerantie, darmklachten, vermoeidheid en vrouwengezondheid. Histamine-Intolerantie.nl is een spinoff van mijn voedingsadviespraktijk APTA, Voedingsadvies Rotterdam. Lees mijn persoonlijke verhaal  Lisa Goudzwaard Voor informatie over consulten en begeleiding: Apta Voedingsadvies