Home » Registratie

Wordt abonnee

Op deze website is een betaalmuur, het is gedeeltelijk gratis. Wil je alles lezen dan kun je je registreren als abonnee. Je krijgt dan een jaar toegang tot alle artikelen.  

Waarom een betaalmuur?

Gratis websites zijn in eerste instantie gericht op verkoop. Gezondheidswebsites verkopen vaak supplementen en staan boordevol advertenties. Dat zie je niet op deze website. De enige producten die je kunt kopen zijn de zelfhulpboeken en cursussen en er zijn een aantal links naar andere website waar een heel kleine commissie op zit.  Er worden vele onbetaalde uren in onderzoek en schrijfwerk gestopt. Uren die ik ook zou kunnen besteden aan consulten voor clienten. Ik kies er liever voor om jou goed te informeren, zodat je zelf aan de slag kunt. 

Om deze website draaiende te houden moet er dus ergens geld binnenkomen.  

Je kunt deze website ondersteunen met een donatie of door een jaarabonnement te nemen.  bij een jaarabonnement heb je toegang tot alle artikelen en gratis downloads.

 

Betaling

Betaling geschied via creditcard of Paypal, of je stuurt een mail naar info@histamine-intolerantie.nl met daarbij vermeldt dat je een abonnement wil, je ontvangt dan een email met factuur, zodra deze is betaald, wordt het abonnement aangemaakt en ontvang je de inloggegevens. 

Als je via bankoverschrijving wil betalen, hoef je onderstaande abonnement optie niet aan te klikken. 

Donatie

Wil je alleen de website eenmalig ondersteunen, dan kun je een donatie doen. Waarvoor alvast hartelijk dank!

[leaky_paywall_subscription]

Donatie

[doneren_met_mollie]