Kookboek Histamine Arm Koken

12

Hij is er, het kookboek!

Zit jij ook met je handen in het haar, te piekeren wat je nu nog kan eten? Eet je heel vaak hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt? Denk je dat je heel beperkt moet eten en je niets leuks meer kunt bedenken?

Dan is dit kookboek voor jou!

In dit kookboek vind je 83 recepten met histamine arme ingredienten. Het zijn echt lekkerbek recepten waarmee je ook mensen die geen dieetrestricties hebben, kunt verrassen. Dus ook op feesten en partijen kun je nu lekker eten.

Het boek bevat ontbijt, lunch en diner en dessert recepten, plus een paar basics, zoals hoe kiem je groenten en hoe maak je histamine arme mayonaise?

Goed voor jezelf zorgen is meer dan alleen histamine arm eten, want ook dan kun je nog junkfood eten. Witbrood met jonge kaas is histamine arm, maar niet gezond. In dit boek ligt de focus op gezonde voeding om je lichaam te herstellen.

Er is veel aandacht voor de bloedsuikerspiegel en de darmen. Om alles goed te kunnen begrijpen is de helft van het boek theorie. 80 pagina’s theorie en 111 pagina’s met recepten.

In dit boek vind je histamine arme, gluten- en suikervrije gerechten. Het bevat ook een aantal recepten met A2 zuivel en veel vegetarische en vegan recepten zodat iedereen met dit boek aan de slag kan, ongeacht wat je favoriete manier van eten is.

Als je op de knop hierboven klikt, kun je de inhoudsopgave van het theoretisch gedeelte bekijken en een deel van de recepten.

Om te vieren dat het kookboek nu gelanceerd is krijg je in de maand februari €3,00 korting op de normale aankoopprijs van €19,50. Dan kost het dus €16,50.  

Wellicht vind je dit ook leuk

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je ontvangt hooguit twee keer maand handige artikelen in je mailbox.

Over Lisa

Ik ben orthomoleculair voedingsdeskundige en begeleidt clienten met histamine intolerantie, darmklachten, vermoeidheid en vrouwengezondheid. Histamine-Intolerantie.nl is een spinoff van mijn voedingsadviespraktijk APTA, Voedingsadvies Rotterdam. Lees mijn persoonlijke verhaal  Lisa Goudzwaard Voor informatie over consulten en begeleiding: Apta Voedingsadvies